Кание Уест не пести думи, не обича да премълчава и изказва

...
Кание Уест не пести думи, не обича да премълчава и изказва
Коментари Харесай

Какво мисли Кание Уест за четенето и книгите

Кание Уест не пести думи, не обича да премълчава и изрича мнението си, когато реши. И този път - изцяло прям той разяснява какво счита за четенето и книгите.
 Йе, Кание Уест, онлайн тормозът и и за какво анулираха присъединяване му на премиите Грами
Официална възбрана за Кание Уест

Рапърът понесе първи последици за онлайн държанието си

Изглежда мощната му страна не е литературата, изясни самият той в подкаста на Alo Yoga " Alo Mind Full ".

Рапърът избира да организира един " добър диалог " и използва диалога като метод на учене. Кание съпостави ученето посредством четене с една от храните, които въобще не обича. " За мен четенето е като ястие на брюкселско зеле. А говоренето е като царевичните равиоли Giorgio Baldi ", сравнявайки провеждането на диалог с известно ядене с паста, което се сервира в ресторант Giorgi Baldi в Санта Моника.

" Всъщност не съм прочел нито една книга ", обърна се той към домакина на подкаста Алисън Уилсън.

Кание Уест разяснява и по отношение на учебните стратегии, които съгласно него би трябвало да вкарат други форми на образование за сметка на четенето. " Трябва да балансираме нещата с образователни стратегии, които ни дават самочувствие. Защото толкоз доста от учебните заведения и модерните системи за образование лишават от увереността, която тези бъдещи водачи биха имали в себе си. "

Презрението на изпълнителя към четенето не стопира единствено до мнението му по отношение на книгите. Той говори и за нежеланието, с което чете дълги текстове, признавайки, че постоянно поглежда единствено първия и последния абзац от тях.
 Кание Уест, Ким Кардашиян и парцелът в Калабасас, който купи, с цел да е покрай децата си
За какво Кание похарчи 4.5 милиона

Всичко в името на децата

Въпреки всичко, Кание Уест наподобява е угрижен за образованието на децата. Само преди няколко дни стана ясно, че артистът основава частно учебно заведение, Donda Academy, в Сими Вали, Калифорния, кръстено на починалата му майка. То е ориентирано към това да приготви " учениците да станат идващото потомство водачи ". В него се образоват възпитаници от детската градина до 12-ти клас, напомня USA Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР